Aktivitetsboll med Bjällra 10 cm

179 kr

Slut i lager

Beskrivning

Introducerar Sebra aktivitetsboll för bebisar – en harmonisk sammansättning av lärdom, lek och komfort. Med en söt sköldpaddsdesign och fascinerande detaljer är denna aktivitetsboll skapad för att stimulera din babys sinnen och motoriska färdigheter, samtidigt som den erbjuder en mjuk och säker lekupplevelse.

Funktioner och fördelar:

Material: Tillverkad av 80% bomull och 20% polyester, med en kärna av högkvalitativt memory foam, kombinerar aktivitetsbollen komfort och hållbarhet, vilket gör den till en favorit för både föräldrar och bebisar.

Design: Den charmiga sköldpaddsdesignen och de intrikata detaljerna är inte bara visuellt tilltalande, men är utformade för att engagera och stimulera barnets sinnen och motoriska färdigheter.
Säkerhet: Bollen bär både CE- och UKCA-märkning, vilket försäkrar att den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Skötsel och användning:

Rengöring: Enkel att rengöra, torka av med en fuktig trasa för att hålla bollen fräsch och ren.

Mått: Med en dimension på H: 10 L: 10 W: 10 Ø: 10, är aktivitetsbollen den perfekta storleken för små händer att greppa, kasta och rulla.

Ålder: Rekommenderas från 0 månader och uppåt, vilket gör den till en utmärkt gåva för nyfödda.

Varför välja Sebra aktivitetsboll?
Varje aspekt av denna aktivitetsboll är skapad med ditt barns utveckling i åtanke. Den mjuka texturen, de fascinerande detaljerna och den komfortabla känslan av högkvalitativt memory foam gör varje lekstund till en inlärningsupplevelse. Aktivitetsbollen är inte bara en leksak, utan en partner i ditt barns tidiga utvecklingsresa.

Artikelnr: MX-0007895
Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.