Aktivitetsboll med Bjällra 10 cm

Det ursprungliga priset var: 179 kr.Det nuvarande priset är: 161 kr.

Slut i lager

Introducerar Sebra aktivitetsboll för bebisar – en harmonisk sammansättning av lärdom, lek och komfort. Med en söt sköldpaddsdesign och fascinerande detaljer är denna aktivitetsboll skapad för att stimulera din babys sinnen och motoriska färdigheter, samtidigt som den erbjuder en mjuk och säker lekupplevelse.

Funktioner och fördelar:

Material: Tillverkad av 80% bomull och 20% polyester, med en kärna av högkvalitativt memory foam, kombinerar aktivitetsbollen komfort och hållbarhet, vilket gör den till en favorit för både föräldrar och bebisar.

Design: Den charmiga sköldpaddsdesignen och de intrikata detaljerna är inte bara visuellt tilltalande, men är utformade för att engagera och stimulera barnets sinnen och motoriska färdigheter.
Säkerhet: Bollen bär både CE- och UKCA-märkning, vilket försäkrar att den uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna.

Skötsel och användning:

Rengöring: Enkel att rengöra, torka av med en fuktig trasa för att hålla bollen fräsch och ren.

Mått: Med en dimension på H: 10 L: 10 W: 10 Ø: 10, är aktivitetsbollen den perfekta storleken för små händer att greppa, kasta och rulla.

Ålder: Rekommenderas från 0 månader och uppåt, vilket gör den till en utmärkt gåva för nyfödda.

Varför välja Sebra aktivitetsboll?
Varje aspekt av denna aktivitetsboll är skapad med ditt barns utveckling i åtanke. Den mjuka texturen, de fascinerande detaljerna och den komfortabla känslan av högkvalitativt memory foam gör varje lekstund till en inlärningsupplevelse. Aktivitetsbollen är inte bara en leksak, utan en partner i ditt barns tidiga utvecklingsresa.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007895