Skötväska Stella Mönstrad

Det ursprungliga priset var: 799 kr.Det nuvarande priset är: 479 kr.

I lager

Stella Messenger Bag har samma funktionalitet och fördelar som originalet (Deluxe Messenger Bag) men har uppdaterats i ett diskret mönstrat tyg.

Ny isolerad kylficka med övre ingång Stort huvudfack med dubbla dragkedjor för enkel åtkomst Extern mobiltelefonficka Extern elastisk sidficka Justerbar axelrem Tåligt tyg för lång livslängd PVC-påse för smutsiga blöjor och våtservetter Avtagbar extern napphållare Intern ficka i PVC-nät perfekt för små föremål Stor extern ficka med dragkedja med ännu mer förvaring Slitstark lättviktskonstruktion med magnetiska stängningar Bytesmatta med skum med slutna celler för extra komfort och hantering

Mått: B40 x D20 x H30 cm Material: Polyester Färg: Svart (invävt svart prickmönster)

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001715