Skötväska Deluxe Messenger

Det ursprungliga priset var: 999 kr.Det nuvarande priset är: 599 kr.

I lager

De här skötväskorna är snygga och mycket väl genomtänkta. Tyget är tillverkat av praktisk mikrofiber som inte bleknar i solen. Lätt att rengöra, bara torka av med en trasa, och tål det mesta som en skötväska normalt utsätts för. Deluxe Messenger har många praktiska fickor och fack för att hålla ordning på nappar, mobiltelefoner, plånböcker etc. Breda öppningar för att lättare komma åt saker och ett ljust foder på insidan för att se till att allt inte försvinner i det stora svarta hålet. Den har också en justerbar axelrem, två stora framfickor för enkel åtkomst, en isolerad flaskhållare, en napphållare, en vadderad skötdyna för bekvämt blöjbyte var som helst och en förslutningsbar plastficka för smutsiga kläder och blöjor. Det stora locket hålls på plats av robusta påsydda magneter. Snygg design till ett bra pris.

Mått: 40 x 17 x 30 cm
Material: Mikrofiber
Färg: Svart

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001708