Napp 6+ M

69 kr

I lager

Naturlig och säker Rebael-napp i ren naturgummi

Upptäck den ultimata nappen för ditt barn – Rebael-nappen med rund sugdel, tillverkad av 100% ren naturgummi och helt fri från tillsatta kemikalier. Välj bland ett brett spektrum av färger för att matcha varje outfit och ge ditt barn en stilfull och säker napp från Rebael.

Ren naturgummilatex utan kemikalier

Rebael-napparna är gjorda av högkvalitativ naturgummilatex som låter torka naturligt utan kemiska tillsatser. Denna noggranna tillverkningsprocess säkerställer att napparna är renare, hållbarare och säkrare för ditt barn.

Hög kvalitet och hållbarhet

Med sugdelen doppad flera gånger under produktionen, garanterar Rebael-napparna en längre hållbarhet och står emot missfärgning. Detta gör dem till ett mer hållbart och pålitligt val för ditt barn.

Miljövänlig och närproducerad i Danmark

Varje Rebael-napp är stolt tillverkad i Danmark under medicintekniska standarder, enligt EN-1400. Denna närproduktion minskar långväga transporter och stödjer en mer hållbar tillverkningsprocess.

Vegansk och säker för alla barn

Napparna är 100% BPA-fria och helt veganska, tillverkade med medicintekniskt godkänd polypropen och ren naturgummi. Detta gör Rebael-nappen till det säkraste och mest miljövänliga valet för ditt barn.

Enkel och effektiv rengöring

För att bibehålla hygienen, häll kokande vatten över nappen och låt den ligga i vattnet i 5 minuter. Därefter är det bara att torka av den eller låta den lufttorka på en ren handduk.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010946