Mumin Sugkoppstallrik Grå

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 116 kr.

Slut i lager

Sugkoppstallrik för Barn

Denna sugkoppstallrik är designad för att göra måltider för små barn enklare och mindre röriga. Tack vare den tåliga sugkoppen glider inte tallriken iväg, vilket gör det enklare för barnet att äta självständigt.

Hållbar och Säker Konstruktion

Tallriken är tillverkad av repsäker melaminplast, vilket gör den både hållbar och säker för barn. Dessutom är den lätt att rengöra och tål maskindisk i övre hyllan.

Mikrovågssäker

För ytterligare bekvämlighet är sugkoppstallriken mikrovågssäker (max 800W i 1 min), vilket gör det enkelt att värma upp mat direkt i tallriken.

Ethisk och Kvalitetssäkrad Produktion

Tillverkad i en fabrik certifierad av BSCI för att säkerställa goda och säkra arbetsförhållanden. Fabriken är också certifierad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001, vilket garanterar en hög standard för hantering av produkter som används med mat.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001412