Pippi Cirkus Tumblermugg Gul

Det ursprungliga priset var: 89 kr.Det nuvarande priset är: 80 kr.

I lager

Pippi Cirkus Tumblermugg Gul – För Färgglada Dryckesstunder

Introducerar den livliga Pippi Cirkus Tumblermuggen i gul, perfekt för små äventyrare som älskar Pippi Långstrump. Denna öronlösa mugg är särskilt utformad för barn, gjord av 100% RPET, vilket gör den till ett hållbart och barnvänligt val för varje måltid.

Steg mot en Hållbar Framtid

Välj vår Pippi Cirkus Tumblermugg och ta ett steg mot en mer hållbar livsstil. Tillverkad i RPET, ett material som minskar avfall och koldioxidutsläpp, bidrar denna mugg till en bättre miljö samtidigt som den ger glädje och färg till barnens måltider.

Muggens Specifikationer

Mått: 8 x 6.7 cm, perfekt för att hålla 200 ml av din favoritdryck.
Material: Tillverkad helt av 100% RPET, vilket garanterar en säker och hållbar användning.
Åldersrekommendation: Passar utmärkt för barn från +6 månader, en idealisk start för de första självständiga dryckesögonblicken.

Enkel Underhåll

Den här tumblermuggen är designad för enkel underhåll. Den tål maskindisk upp till 50 grader, vilket gör den praktisk för daglig användning. Observera att muggen inte bör användas i mikrovågsugn för att säkerställa dess långvariga kvalitet och säkerhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010664