Pippi Cirkus Tumblermugg Beige

Det ursprungliga priset var: 89 kr.Det nuvarande priset är: 80 kr.

I lager

Pippi Cirkus Tumblermugg Beige – Miljövänligt Val för de Minsta

Möt den charmiga Pippi Cirkus Tumblermuggen i beige, en perfekt följeslagare för barn som uppskattar Pippi Långstrumps äventyr. Denna lilla mugg utan öra är designad för barnets små händer, tillverkad i 100% RPET, vilket gör den till ett hållbart och miljövänligt val för din familj.

För en Grönare Framtid

Vid val av denna tumblermugg bidrar du inte bara till ditt barns glädje, utan också till en grönare framtid. Tillverkad av RPET, ett material känt för sin hållbarhet och låga koldioxidavtryck, minskar denna produkt avfall och stödjer miljön.

Produktdetaljer

Mått: 8 x 6.7 cm, idealisk storlek för att rymma 200 ml av barnets favoritdryck.
Material: Tillverkad av 100% RPET, bevis på vårt engagemang för hållbarhet.
Åldersanpassning: Lämplig för barn från +6 månader, en underbar gåva som uppmuntrar till självständig dryckeskonsumtion.

Lätt att Sköta

Denna tumblermugg är anpassad för familjens livsstil, enkel att rengöra och underhålla. Den är diskmaskinsäker vid 50 grader, men bör inte användas i mikrovågsugn, vilket säkerställer enkel och praktisk användning dag efter dag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010663