Pippi Cirkus Snackbox 2-pack

Det ursprungliga priset var: 160 kr.Det nuvarande priset är: 144 kr.

I lager

Pippi Cirkus Snackbox – Perfekt för Små Äventyr

Utforska våra underbara Pippi Cirkus förvaringslådor, tillgängliga i två praktiska storlekar. Med lock i PP-plast som är enkla att försluta, är dessa lådor perfekta för att hålla småsnacks fräscha och redo för äventyr. Den lilla lådan rymmer 250 ml medan den stora lådan rymmer 450 ml, vilket gör dem till utmärkta följeslagare för både stora och små utflykter.

Miljövänlig och Tålig Konstruktion

Våra snackboxar är tillverkade i RPET, ett miljövänligt och tåligt material som bidrar till minskat avfall och ett lägre koldioxidavtryck. Genom att välja produkter från Rätt Starts kollektion i RPET stödjer du en mer hållbar framtid. Observera att RPET-material inte är lämpligt för användning i mikrovågsugn men tål att diskas i maskin.

Produktspecifikationer

Storlekar: Stor låda mäter 5.5 x 13 cm, medan den lilla lådan är 4.7 x 10.5 cm.
Material: Tillverkad av RPET och PP, för en hållbar och säker förvaring av mat.
Åldersrekommendation: Lämpliga för barn från +6 månader.

Skötselråd

För att underhålla och förlänga livslängden på dina Pippi Cirkus Snackboxar, rekommenderas diskning vid 50 grader i diskmaskin. Denna enkla skötsel garanterar att lådorna förblir i toppskick för framtida äventyr.

Komplettera Din Samling

Öka glädjen och funktionen med att komplettera dina Pippi Cirkus Snackboxar med andra produkter från samma serie. Varje del av kollektionen är designad för att komplettera varandra, vilket skapar en enhetlig och inspirerande miljö för ditt barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010660