Pippi Cirkus Mugg med handtag Grön

Det ursprungliga priset var: 105 kr.Det nuvarande priset är: 95 kr.

I lager

Pippi Cirkus Mugg med Handtag – Miljövänlig Dryckeskompanjon

Upptäck muggen med handtag från Pippi Långstrump-kollektionen Cirkus, en perfekt kompanjon för ditt barns dryckesäventyr. Tillverkad i 100% RPET, denna mugg är inte bara miljövänlig utan även tålig, vilket gör den till ett utmärkt val för familjer som värderar hållbarhet och säkerhet.

Engagemang för en Grönare Framtid

Genom att välja vår Pippi Cirkus Mugg med handtag, bidrar du till ett minskat avfall och ett lägre koldioxidavtryck. Våra produkter i RPET är ett steg mot en mer hållbar framtid, samtidigt som de erbjuder säker och hållbar användning för de yngsta.

Produktspecifikationer

Mått: 6 x 10.5 cm, med en kapacitet på 250 ml, idealisk för barnets favoritdrycker.
Material: Tillverkad av 100% RPET, vilket garanterar en produkt fri från skadliga ämnen och hållbar över tid.
Åldersanpassning: Passande för barn från +6 månader, denna mugg är perfekt för att uppmuntra till självständigt drickande.

Skötselråd

Denna mugg är designad för att vara lätt att underhålla. Den tål maskindisk upp till 50 grader, vilket gör den praktisk för daglig användning. Observera att muggen inte är lämplig för användning i mikrovågsugn, för att säkerställa dess långvariga kvalitet och funktion.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010669