Emil i Lönneberga Skål Blå

Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 89 kr.

I lager

Emil i Lönneberga Skål Blå – Perfekt för Varje Måltid

Upptäck den djupa skålen med charmiga motiv från Emil i Lönneberga, en älskad figur som väcker nostalgi och glädje vid måltiderna. Tillverkad i 100% RPET, erbjuder denna skål en hållbar och miljövänlig lösning för din familjs matstunder. Dess robusta material säkerställer långvarig användning och bidrar till en minskning av avfall och koldioxidavtryck.

Hållbart och Säkert Val

Vår Emil i Lönneberga Skål är inte bara en fröjd för ögat utan också ett smart val för miljön. Tillverkad av RPET, ett återvunnet och återanvändbart material, stöttar du en grönare framtid med varje användning. Dess säkerhet och hållbarhet är bekräftad, godkänd enligt Europeiska leksaks-säkerhetsstandarden EN71, vilket gör skålen till ett tryggt val för familjen.

Produktspecifikationer

Mått: 6 x 14.5 cm, djup nog för att hantera olika typer av mat, från frukostflingor till middagsrätter.
Material: Tillverkad helt i 100% RPET, för en miljövänlig och hållbar användning.
Ålder: Lämplig från +6 månader, denna skål är designad för att uppmuntra till självständighet vid matbordet från en tidig ålder.

Lätt att Sköta

Tack vare dess diskmaskinsäkra egenskaper är Emil i Lönneberga Skål enkel att underhålla. Den tål att diskas vid 50 grader, vilket gör rengöringen både snabb och effektiv. Observera att skålen inte är lämplig för användning i mikrovågsugn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010673