Emil i Lönneberga Barnservis 3-pack

Det ursprungliga priset var: 439 kr.Det nuvarande priset är: 395 kr.

I lager

Emil i Lönneberga Barnservis 3-pack – En Perfekt Start för de Små

Utforska den helt fantastiska barnservisen med motiv från Emil i Lönneberga, presenterad i en smakfull förpackning. Detta set är en idealisk introduktion till måltider för de små, med en design som både är praktisk och estetiskt tilltalande.

Innehåll i Setet

Pip-mugg med spillsäkert lock: Utrustad med en silikonglidring för stabilitet och en spillsäkring som är lätt att rengöra. Lockets spillsäkring kan tas bort för äldre barn, vilket gör muggen mångsidig över tid.
Praktisk sugkopps-tallrik: Med lagom skålade sidor för att underlätta självständig ätning. Den har också en silikonglidring för ökad stabilitet.
Flat tallrik med halkskydd: Utrustad med en silikonglidring under för att stå stadigt på bordet, vilket minimerar spill.

Material och Skötselråd

Setet är tillverkat av 85% Melamin och 15% Silikon, med vissa delar i Polypropen (PP), vilket erbjuder hållbarhet och säkerhet vid matning. Sugkopps-tallriken och den platta tallriken klarar av maskindisk på 50 grader i övre hyllan, medan lockets spillsäkring till pip-muggen rekommenderas att diskas för hand. Observera att produkterna inte är lämpliga för mikrovågsugn.

Mått och Åldersanpassning

Sugkopps-tallrik: 5.7 x 15.5 cm
Pip-mugg: 9.7 x 11.7 x 8.1 cm, rymmer 180 ml
Flat tallrik med halkskydd: 2 x 21.8 cm
Åldersrekommendation: Lämplig för barn från +6 månader.

En Hyllning till Astrid Lindgren och Ilon Wikland

Denna barnservis är en hyllning till Astrid Lindgren, en av Sveriges mest älskade författare, och illustratören Ilon Wikland. Tillsammans har de skapat världar som fortsätter att förtrolla barn och vuxna över hela världen. Vi på Rätt Start är stolta över att få använda Wiklands verk på våra produkter, vilket gör varje måltid till en berättelsestund.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010676