Mumin Matningsset med Sked Ljusblå

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 116 kr.

I lager

Mumin Matningsset för Barnets Första Måltider

Introducera ditt barn till glädjen i att äta med detta förtjusande Mumin matningsset från Rätt Start. Setet, som pryds med ett charmigt motiv av Mumintrollet och Snorkfröken på fisketur, är designat för att göra matningen både roligare och enklare.

Innehåll och Användning

Matningssetet innehåller en praktisk skål och en matningssked med ett långt skaft. Skålen är perfekt i storlek för små portioner, och skedens långa skaft underlättar matningen. Detta set är idealiskt för barnets första fasta måltider och utformad för att passa små händer.

Material och Storlek

Tillverkad av hållbar och säker melamin, är detta matningsset både robust och lätt att rengöra. Skålen har en diameter på 8 cm, och skeden är 18 cm lång, vilket gör dem perfekt proportionerade för små barn. Setet har en snygg grå färg med vackra illustrationer som kommer att fängsla ditt barns uppmärksamhet.

Ålder och Skötselråd

Rekommenderad för barn från cirka 4-6 månader, detta matningsset är ett utmärkt val för att introducera fasta födoämnen. Produkten tål diskmaskin upp till 45°C och kan även användas i mikrovågsugn för snabb uppvärmning (max 30 sekunder på 800W).

Fördelar med Mumin Matningsset

Detta matningsset är inte bara praktiskt och funktionellt, utan även en underbar del av varje måltid. Med sina lekfulla Mumin-motiv och användarvänlig design, gör detta set matningen till en rolig och givande upplevelse för både förälder och barn.

En Perfekt Present

Med sin charmiga design och höga användbarhet, är Mumin matningsset en utmärkt present till nya föräldrar eller som ett första set till ditt eget barn. Det är en praktisk och uppskattad gåva som kommer att användas och älskas varje dag.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001404