Bäddskydd Plastad Frotté 60×120 cm

199 kr

Slut i lager

Bäddskydd som andas i frotté. Frottén är tilverkat av två skikt ren frotté med ett polyuretan (PU) skikt emellan. Frottén är mjuk och skön att ligga på. Polyuretanskiktet stoppar effektivt fukt men släpper igenom luft vilken ger ditt barn en sval och skön sovmiljö. Hela produkten är allergisäker och certifierad enligt Öko-tex 100 Klass 1 Baby. Öko-tex Standard 100 är en internationell standard som ställer stränga humanekologiska krav på textilprodukter.

Material: Bomull, Polyuretane
Öko-tex 100 Klass 1 Baby
Storlek: 60 x 120 cm
Ålder: 0+ mån
Tvättråd: Maskintvätt 60 °C

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002921