Badbalja Puj Tub

Det ursprungliga priset var: 479 kr.Det nuvarande priset är: 287 kr.

I lager

Puj Tub är en badbalja av bekvämt ”varmt” skumgummi som skyddar ditt barn från kalla, hala tvättställ och handfat. Du kan vara säker på att ditt barn mår bra, inte glider ner och att du och ditt barn kan njuta av mysiga stunder tillsammans.

Puj Tub passar till de flesta traditionella hoar och handfat. Puj Tub ligger helt platt när du inte längre använder den, vilket gör den mycket lätt att förvara och praktisk för de som har begränsat utrymme hemma. Efter användning torkas den av med varmt vatten, milt rengöringsmedel och en mjuk trasa. En genial liten produkt.

Lämplig för barn från 0-6 månader.

Vikt: 1 kg.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001707