Puzzle By Number – Enhörning 250 Bitar

111 kr

I lager

Skapa Magi med “Puzzle By Number – Enhörning 250 Bitar”

“Puzzle By Number – Enhörning 250 Bitar” är den perfekta kombinationen av kreativitet och utmaning för barn som älskar att bygga och skapa. Denna unika byggsats låter barnen skapa en färgglad och detaljerad enhörning genom att matcha siffror och färger med den medföljande guiden.

Kreativt och Utbildande Nöje

– Innehåll: 250 Plus-Plus bitar och en bygginstruktion
– Funktion: Återskapar en färgglad enhörning steg för steg
– Fördelar: Utvecklar finmotorik, koncentration och logiskt tänkande.

Återanvändbar och Flexibel Design

Efter att ha byggt enhörningen kan barnen antingen plocka isär den och bygga den om igen, eller använda Plus-Plus bitarna för att skapa egna designade figurer. Denna flexibilitet erbjuder oändliga möjligheter för kreativt skapande.

Säker och Hållbar

Plus-Plus bitarna är lätta att rengöra och kan tvättas i tvättmaskin eller diskmaskin, vilket gör dem till ett hållbart och praktiskt val för lek och lärande. Produkten är fri från hormonstörande ämnen, vilket garanterar en säker lekmiljö.

OBS: Säkerhetsanvisningar

På grund av små delar är denna produkt inte lämplig för barn under 3 år. Det är viktigt att övervaka yngre barn som leker med detta pussel.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009504