Sugrörsmugg Grön 300 ml

199 kr

I lager

Sugrörsmugg – Perfekt för hälsosam drickutveckling

Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips är, med sitt formpressade utförande, perfekt för aktiva barn som växer. Den stör inte tändernas utveckling och är framtagen i samråd med experter, vilket gör den till vår bästa sugrörsmugg.

Hälsosam utveckling

Att lära sig att dricka själv är ett viktigt steg i barnets utveckling. Vi stöder barns resa mot självständigt drickande, vilket möjliggör en enkel övergång från amning eller flaskmatning till en öppen mugg. Våra nappar, mjuka och hårda pipar, sugrör och 360-gradiga kanter följer barnets utveckling och stimulerar nyvunna motoriska färdigheter och drickfärdigheter. Våra förstklassiga lösningar utvecklas med bekvämlighet och hygien i åtanke.

Perfekt för aktiva småbarn

Muggen som rymmer 300 ml är den perfekta storleken för att barnet ska få i sig vätska hela dagen och under aktiva perioder. Det uppfällbara locket håller sugröret rent när ni är ute och rör på er. Muggen är formpressad och har ett antiglidskydd som gör den lätt att hålla i för små händer, så att barnet tryggt kan utveckla sina drickfärdigheter på egen hand.

Böjt sugrör för enkel drickning

Den nedre delen av sugröret är böjt så att sugröret enkelt når vätskan. Därför kan barnet dricka i en naturlig ställning.

Spillfri ventil och uppfällbart lock

Sugröret har en inbyggd spillfri ventil för att förhindra spill. Det uppfällbara locket skyddar sugröret och förhindrar läckage.

Lätt att rengöra och montera

Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips är lätt att montera och ta isär. Alla delar tål maskindisk, för din bekvämlighet.

Philips Avent-kompatibilitet

Alla Philips Avent-flaskor och -muggar är kompatibla med undantag för glasflaskorna och de större muggarna. På så sätt kan du, genom att blanda och matcha, skapa den perfekta muggen som passar ditt barns individuella utvecklingsbehov.

Hälsosam utveckling av tänderna

Sugrörsmuggen Avent Bendy från Philips stör inte tändernas utveckling och tränar munmusklerna så att de blir starka.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011160