Napp Ultra Air 6-18m Stjärna Lila

129 kr

I lager

Napp Ultra Air – Låt barnets hud andas, och hitta den lätt i mörker

Philips Avent Ultra Air napp har extra stora hål för att hålla barnets hud torr. Den är utformad för att låta luften cirkulera, vilket ger en skön känsla och håller huden torr.

Lätt att hitta i mörker

Nappen har en knapp som lyser i mörkret, vilket gör det enkelt att hitta den när lampan är släckt. Perfekt för nattbruk utan att störa barnets sömn.

Extra stora lufthål

De extra stora lufthålen ger ventilation och håller barnets hud torrare samtidigt som nappen tröstar.

Lyser i mörkret länge

Använd ultra airs knapp som lyser i mörkret för att snabbt hitta ditt barns napp utan att behöva tända några lampor.

Tillverkad av 100% silikon

Nappen är tillverkad av 100% silikon, ett säkert och neutralt material som ofta används i medicinska tillämpningar. Den innehåller inga farliga kemikalier, endokrinaktiva substanser (t.ex. BPA) eller allergener.

Ortodontisk napp

Våra ortodontiska, symmetriska mjuka silikonnappar är utformade för munnens naturliga utveckling, vilket bidrar till en hälsosam tillväxt av tänder och tandkött.

Naturlig känsla för barnet

De texturerade silikonnapparna är utformade för att härma känslan av mammas bröst, vilket ger en naturlig och lugnande känsla för barnet.

Sterilisera på tre minuter

Resefodralet som levereras med våra ultra soft- och ultra air-nappar fungerar även som en sterilisator. Allt du behöver göra är att hälla i lite vatten och lägga fodralet i mikrovågsugnen. Därefter vet du att nappen är ren inför nästa användning.

Tillverkade i Nederländerna

Våra ultra soft- och ultra air-nappar är designade och tillverkade i Nederländerna, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011153