Napp Soothie Curved 0-6m Blå

162 kr

I lager

Napp Soothie Curved – Bekväm och säker för din baby

Philips Avent Soothie är utformad för babyns naturliga ansiktskonturer. Den böjda, hjärtformade skölden stöter inte i den lilla näsan, vilket ger maximal komfort.

Bekväm design

Den specialdesignade, hjärtformade skölden är utformad för att följa barnets naturliga ansiktskonturer och ger maximal komfort utan att vidröra hens lilla näsa.

100% silikon av medicinsk kvalitet

Soothie är tillverkad av flexibel silikon av medicinsk kvalitet. Den hållbara designen i en del är särskilt skapad för nyfödda barn i åldern 0–6 månader.

Används på sjukhus

Philips Avent-napputbudet används på sjukhus över hela Europa. Både läkare och sjuksköterskor använder dem för att lugna nyfödda.

Ortodontisk napp

Soothie stödjer barnets naturliga tandutveckling. Den ortodontiska nappen, med symmetrisk form, tar hänsyn till barnets gom, tänder och tandkött.

Fingerlösning

Den har en unik design så att du kan placera fingret i nappen. Det gör att du kan skapa ett ännu starkare band med ditt barn genom att hjälpa hen att suga.

Enkel att rengöra

Tack vare fingerdesignen fastnar inte vattendroppar i nappen, vilket gör den lätt att rengöra.

Lätt att rengöra och sterilisera

Soothie-resefodralet kan även användas som sterilisator. Tillsätt lite vatten och lägg det i mikrovågsugnen för extra hygien.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011158