Babyvakt Dect SCD503

899 kr

I lager

Känn dig trygg medans barnet vilar i vagnen eller i sin säng. En babyvakt hjälper dig att hålla koll på om barnet vaknar.

Philips Avent DECT SCD503

  • Drift babyenhet: batterieliminator (ingår).
  • Drift föräldraenhet: batterieliminator (ingår) eller 2 x AA/R6 (säljs separat).
  • Nattlampa.
  • Räckvidd: upp till 330 meter utomhus och ca 50 m inomhus.DECT Philips Avent SCD503/26 barnvakt använder sig av trådlös DECT-teknik. Det innebär att du har en säker och privat anslutning och du kan vara säker på att du är den enda som lyssnar. Det garanterar också att det inte förekommer störningar från andra sändningsenheter, till exempel andra babyvakter, sladdlösa telefoner eller mobiltelefoner.Räckvidd Den trådlösa signalen är digital (DECT-teknik) och har en överlägsen ljudkvalitet. Räckvidd på upp till 330 meter utomhus och ca 50 m inomhus. Babyvakten varnar dig om enheterna kommer för långt ifrån varandra så att du kan flytta dem närmare varandra igen.Ljudnivå Föräldraenhet med kontaktindikator och indikering av ljudnivån i barnrummet, även i ljudlöst läge. Ljudnivån visas genom 5 LED-lampor när du stängt av ljudet.Nattlampa Philips Avent SCD503 är utrustad med nattlampa med ett mjukt och varmt sken som kan hjälpa barnet att komma till ro och somna lättare.Lätt att använda Du kan välja om du vill använda föräldrarenheten med sladd eller trådlöst med batterier (säljs separat). Använder du batterier har babyvakten en batteritid på upp till 24 timmar. Smart ECO-läge som automatiskt sparar energi, ju närmare enheterna är varandra desto mindre ström dras. Levereras med batterieliminator till både föräldraenheten och babyenheten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002607