Solskydd Bil Rosa 2-pack

99 kr

I lager

Rosa Paw Patrol solskydd för bilen – Barnvänlig design

Ge din bilresa en rolig och färgglad touch med våra rosa Paw Patrol solskydd. Perfekt för små fans av den älskade TV-serien, dessa solskydd kommer i ett 2-pack och är särskilt designade för att skydda dina barn från solens skarpa strålar. Med sina levande färger och populära Paw Patrol-motiv, är dessa solskydd en favorit bland barnen.

Hållbar och enkel att använda

Dessa solskydd är tillverkade av 100% polyester, vilket garanterar hållbarhet och långvarig användning. Med sugproppsfäste är de enkla att montera och demontera på bilrutorna, vilket gör dem till ett praktiskt val för föräldrar. De rosa solskydden erbjuder inte bara skydd mot solen, utan också en attraktiv dekorativ detalj för bilen.

Att skydda dina barn från solen samtidigt som du håller dem underhållna är nu enklare än någonsin med dessa charmiga rosa Paw Patrol solskydd. De är idealiska för familjer på språng som vill kombinera säkerhet och stil på sina bilresor.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0005191