Learn To Drink Set Grön/Blå 3 delar

Det ursprungliga priset var: 329 kr.Det nuvarande priset är: 296 kr.

I lager

NUK Learn To Drink Set har allt som behövs för att barnet ska ta steget att börja dricka självständigt. En mugg och tre lock för olika steg i utvecklingen baserat på ålder. NUK Trainer Cup locket passar från 6 månader och upp, locket har en drickpip som är mjuk mot barnets gom. Ergonomiskt formade handtag ger barnet en mjuk övergång från att dricka ur flaska till att lära sig dricka ur pipmugg. NUK Magic Cup är locket som låter barnet dricka precis som föräldern gör ur ett glas, utan spill. Detta locket passar från 8 månaders ålder. NUK Action Cup har ett sugrör som passar det aktiva barnet från 12 månader och uppåt. Genom att skruva på locket skyddas sugröret när man är på språng.

Volym mugg: 230 ml
3 lock: 6+ mån, 8+ mån, 12+ mån
Material i hög kvalitet
BPA-fri

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002738