Golvleksak Animal Adventures Tummy Time 6+ mån

Det ursprungliga priset var: 449 kr.Det nuvarande priset är: 404 kr.

I lager

Animal Adventures Tummy Time Golvleksak +6 m: En Upptäcktsresa under Vattenytan

Animal Adventures Tummy Time Golvleksak +6 m är en unik och interaktiv golvleksak som erbjuder en fängslande upplevelse för barn från 6 månader och uppåt. Denna vattenfyllda leksak är perfekt för att stimulera barnets sinnen och utveckla hand-öga-koordinationen. Med dess sex flytande och söta figurer under vattenytan, erbjuder den timmar av upptäckarglädje och lärande.
Egenskaper: Vattenfylld golvleksak med sex flytande figurer
Användningsområden: Utvecklar hand-öga-koordination och stimulerar sinnen
Åldersgrupp: Lämplig för barn från 6 månader och uppåt

Idealisk för Sensorisk Utveckling

Denna golvleksak är inte bara rolig, utan också en fantastisk resurs för att utveckla barnets sensoriska färdigheter. Klämma och känna på de flytande figurerna under vattenytan erbjuder en unik taktil upplevelse som barnen kommer att älska.

Framkallar Kreativ Lek

Animal Adventures Tummy Time Golvleksak +6 m är designad för att uppmuntra barn till utforskande lek. Denna leksak är en utmärkt väg för barn att lära sig om olika djurfigurer samtidigt som de förbättrar sin motorik och koordination.

Säker och Hållbar

Denna golvleksak är tillverkad med barns säkerhet i åtanke och är robust nog för att tåla upprepade lektillfällen. Den är ett underbart och säkert sätt för de minsta att utforska och lära sig genom lek.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009519