Animal Adventure Babygym 0+ mån

Det ursprungliga priset var: 1 115 kr.Det nuvarande priset är: 1 004 kr.

I lager

Animal Adventure Babygym: En Värld av Sensorisk Upptäckt för de Allra Minsta

Animal Adventure Babygym är en underbar och stimulerande lekplats för de yngsta barnen. Detta babygym kombinerar en supermjuk matta med en färgglad lekbåge, som är full av aktiviteter och leksaker för att engagera ditt barn i sensorisk lek. Med fyra hängande leksaker – en koala, en papegoja, en textilbok, och ett lejon – erbjuder det en värld av upptäckter för barn från 0 månader och uppåt.
Innehåll: Supermjuk matta, lekbåge, och fyra hängande leksaker
Funktioner: Leksaker med pip, prassel och skallrande ljud
Åldersgrupp: 0 månader och uppåt

Stimulerar Utveckling och Motorik

Varje element av Animal Adventure Babygym är noggrant utformat för att stödja barnets sensoriska och motoriska utveckling. De hängande leksakerna uppmuntrar till greppande och utforskande, vilket främjar finmotorik och visuell uppfattning.

Säker och Komfortabel Lek

Med sin supermjuka matta garanterar detta babygym en säker och bekväm lekplats för ditt barn. De färgglada och lekfulla designerna på leksakerna är både inbjudande och stimulerande, vilket gör det till en idealisk miljö för barnets första lekstunder.

Perfekt För Nyfikna Små Upptäckare

Animal Adventure Babygym är den perfekta gåvan för att uppmuntra till lekfull lärande och upptäckarglädje. Det är en fantastisk leksak för att hjälpa barn att utvecklas genom lek och upptäckter.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0009518