Träningsmugg Miracle 360 Sippy Cup Pink 296 ml

Det ursprungliga priset var: 159 kr.Det nuvarande priset är: 143 kr.

I lager

Träningsmugg för Barn – 100% Spillfri Design

Introducera den perfekta pipmuggen för ditt växande barn, designad med en 100% spillfri konstruktion för att minimera olyckor under mat- och lekstunden. Denna användarvänliga mugg är lämplig för barn från 12 månader och erbjuder en bekymmersfri lösning för föräldrar och vårdnadshavare.

Enkel Användning och Rengöring

Muggen är inte bara barnvänlig i sin design utan också enkel att rengöra. Den kan säkert placeras i diskmaskinen, vilket gör eftermiddagsstädningen snabb och enkel. Dessutom är muggen designad för att ditt barn ska kunna dricka från vilken del av kanten som helst, vilket främjar självständig drickning och utvecklar barnets motoriska färdigheter.

Rekommenderad Ålder

Med en rekommenderad åldersgräns på 12 månader och uppåt är denna träningsmugg det perfekta nästa steget för ditt barn att övergå från flaska till mugg, stödjande deras utveckling och uppmuntrande till självständighet vid måltiderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010768