Tröja Långärmad Striped Polo Relz GOTS

399 kr449 kr

Molo Tröja Långärmad Striped Polo Relz GOTS – hållbar och stilren

Molo tröja långärmad Striped Polo Relz GOTS är ett perfekt val för barn som vill kombinera komfort med stil. Denna långärmade tröja med polokrage och klassiska ränder är både snygg och funktionell, vilket gör den idealisk för både vardag och speciella tillfällen.

100% ekologisk bomull för optimal komfort

Relz-tröjan är tillverkad av 100% ekologisk bomull, vilket garanterar en mjuk och behaglig känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att materialet är framställt utan skadliga kemikalier och under rättvisa arbetsförhållanden. Detta gör tröjan till ett tryggt och miljövänligt val för ditt barn.

Design och passform

Denna långärmade tröja har en klassisk design med polokrage och eleganta ränder, vilket ger ett stilrent och tidlöst utseende. Tröjan finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar och erbjuder en bekväm och flexibel passform. Den enkla men stilfulla designen gör att tröjan lätt kan matchas med andra plagg i garderoben.

Lättskött och hållbar

För att hålla din Molo Relz tröja i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara tröjans kvalitet och form. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att tröjan håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo tröja långärmad Striped Polo Relz GOTS gör du ett hållbart och ansvarsfullt val för miljön. Denna tröja är tillverkad med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i produktionen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: