T-shirt Rodney

349 kr

Molo T-shirt Rodney – stilren och bekväm

Molo T-shirt Rodney är en stilren och bekväm T-shirt med korta ärmar som passar perfekt för vardagsbruk. Denna T-shirt kombinerar enkelhet och funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för barn i alla åldrar.

Mjukt och hållbart material

Tillverkad av 100% bomull, erbjuder Molo T-shirt Rodney en mjuk och behaglig känsla mot huden. Bomullen är noggrant utvald för att säkerställa hög kvalitet och långvarig hållbarhet, vilket gör att T-shirten kan användas och tvättas om och om igen utan att tappa formen.

Bekväm passform och praktisk design

Rodney T-shirt är designad för att ge en bekväm och avslappnad passform. Den klassiska rundhalsdesignen och de korta ärmarna gör den lätt att bära och matcha med andra kläder. T-shirten finns i flera olika storlekar, vilket gör det enkelt att hitta rätt passform för ditt barn.

Enkel att sköta och underhålla

För att hålla din Molo T-shirt Rodney i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara T-shirtens färg och struktur. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att T-shirten behåller sin kvalitet över tid.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo T-shirt Rodney bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Molo strävar efter att skapa kläder som inte bara är bekväma och stilrena utan också tillverkade med hänsyn till miljön och framtida generationer.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: