T-shirt Riley GOTS

349 kr

Molo T-shirt Riley GOTS – komfort för vardag

Molo T-shirt Riley GOTS är en perfekt basplagg för barnens garderob. Med korta ärmar och en klassisk design erbjuder denna T-shirt både stil och komfort. Den är idealisk för alla tillfällen, från lek på gården till skoldagar och utflykter.

Ekologisk bomull för maximal komfort

Tillverkad av 100% ekologisk bomull, ger Molo T-shirt Riley en mjuk och skön känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad, vilket garanterar att materialet är framställt utan användning av skadliga kemikalier, vilket gör den till ett hälsosamt val för ditt barn och bättre för miljön.

Perfekt passform och användarvänlighet

Riley T-shirt är utformad för att ge en bekväm och flexibel passform. Den klassiska rundhalsdesignen och de korta ärmarna gör T-shirten mångsidig och lätt att matcha med andra kläder. Finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lättskött och hållbar

För att hålla din Molo T-shirt Riley i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara T-shirtens färg och form. Genom att följa dessa enkla skötselråd kan du förlänga livslängden på plagget.

Miljöcertifiering och hållbarhet

Denna T-shirt är GOTS-certifierad, vilket innebär att den uppfyller strikta miljö- och sociala kriterier under hela produktionsprocessen. Genom att välja Molo T-shirt Riley gör du ett medvetet val för en hållbar framtid och stödjer en mer ansvarsfull modeindustri.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: