Shorts Adian GOTS

349 kr

Molo Shorts Adian GOTS – hållbara och bekväma

Molo shorts Adian GOTS erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort för aktiva barn. Dessa mjuka shorts är idealiska för både lek och avslappning, och de är dessutom ett miljövänligt val.

100% ekologisk bomull för bästa komfort

Adian-shortsen är tillverkade av 100% ekologisk bomull, vilket ger en mjuk och skön känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att materialet är framställt utan skadliga kemikalier och under rättvisa arbetsförhållanden. Detta gör shortsen till ett tryggt och miljövänligt val för ditt barn.

Design och passform

Dessa shorts har en avslappnad och bekväm passform med en elastisk midja som gör dem enkla att ta på och av. Adian-shortsen är designade för att ge maximal rörelsefrihet och komfort, vilket gör dem perfekta för både lek och vardag. Shortsen finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Adian shorts i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara shortens kvalitet och form. Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att shortsen håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo shorts Adian GOTS gör du ett hållbart och ansvarsfullt val för miljön. Dessa shorts är tillverkade med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i produktionen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: