Leggings Stefanie Ekologisk GOTS

249 kr

Molo Leggings Stefanie Ekologisk GOTS – hållbara och bekväma

Molo leggings Stefanie Ekologisk GOTS kombinerar hög komfort med miljövänliga material. Dessa leggings är perfekta för aktiva barn som behöver ett plagg som är både funktionellt och stilrent.

Ekologisk bomull för bästa komfort

Tillverkade av 95% ekologisk bomull och 5% elastan, erbjuder Stefanie-leggings en mjuk och skön känsla mot huden. Den ekologiska bomullen är GOTS-certifierad, vilket säkerställer att materialet är producerat utan skadliga kemikalier och under rättvisa arbetsförhållanden. Elastanet bidrar med extra stretch för ökad rörelsefrihet och komfort.

Design och passform

Stefanie-leggings har en klassisk och tidlös design med en elastisk midja för en bekväm och flexibel passform. Denna design gör att leggingsen sitter perfekt och ger barnet full rörelsefrihet, vilket gör dem idealiska för både lek och vila.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Stefanie leggings i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara materialets kvalitet och elasticitet. Genom att följa dessa skötselråd kan du förlänga leggingsens livslängd och hålla dem i gott skick.

Miljömedvetet val

Genom att välja Molo leggings Stefanie Ekologisk GOTS gör du ett hållbart och ansvarsfullt val för miljön. Denna produkt är tillverkad med hänsyn till både miljön och de människor som arbetar i produktionen, vilket bidrar till en bättre framtid för vår planet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: