Kjol Veckad Bess

599 kr

Molo Kjol Veckad Bess – elegant och tidlös

Molo kjol veckad Bess är en elegant och mångsidig kjol som passar perfekt för både vardag och fest. Med sin klassiska design och veckade stil blir denna kjol snabbt en favorit i garderoben.

Högkvalitativt polyester för hållbarhet

Tillverkad av 100% polyester, är Bess-kjolen både slitstark och lättskött. Polyestermaterialet ger kjolen en fin struktur och ett elegant fall, vilket gör att den ser lika bra ut efter många tvättar.

Design och passform

Den veckade designen ger kjolen ett tidlöst utseende som aldrig går ur mode. Den elastiska midjan säkerställer en bekväm passform som sitter perfekt på plats hela dagen. Bess-kjolen finns i flera storlekar för att passa barn i olika åldrar.

Lätt att sköta

För att hålla din Molo Bess-kjol i bästa skick rekommenderas maskintvätt i 30 grader. Undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara kjolens form och färg. Tvätta med liknande färger för att förhindra att färgerna blandas.

Stil och mångsidighet

Molo Bess-kjolen är perfekt för alla tillfällen. Kombinera den med en fin blus för en festlig look eller med en enkel T-shirt för en mer avslappnad stil. Denna mångsidiga kjol kan enkelt kläs upp eller ner beroende på tillfälle.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: