Byxor Mjuka Stickade Sol

299 kr

Molo Byxor Mjuka Stickade Sol – elegans och värme

Molo byxor mjuka stickade Sol är ett utmärkt val för barn som behöver både stil och komfort i sin garderob. Dessa stickade byxor kombinerar en elegant design med högkvalitativa material för att säkerställa maximal bekvämlighet.

Blandning av bomull och ull för överlägsen komfort

Sol-byxorna är tillverkade av en materialblandning bestående av 80% bomull och 20% ull. Bomullen ger en mjuk och skön känsla mot huden, medan ullen tillför värme och extra komfort. Denna kombination gör byxorna perfekta för kalla dagar och ger en behaglig bärkomfort hela dagen.

Design och passform

Dessa stickade byxor har en avslappnad och bekväm passform som gör dem idealiska för både lek och vila. Den elastiska midjan säkerställer en perfekt passform och gör byxorna lätta att ta på och av. Byxorna har en klassisk stickad struktur som ger dem ett stilrent och tidlöst utseende.

Lättskötta och hållbara

För att hålla dina Molo Sol byxor i bästa skick rekommenderas skonsam maskintvätt i kallt vatten. Tvätta med liknande färger och undvik torktumling, blekning och kemtvätt för att bevara byxornas kvalitet och form. Följ dessa skötselråd för att säkerställa att byxorna håller länge och ser bra ut efter varje tvätt.

Perfekt för alla tillfällen

Molo byxor mjuka stickade Sol är mångsidiga och kan enkelt matchas med olika plagg för att skapa både avslappnade och uppklädda stilar. Oavsett om ditt barn ska till skolan, på en utflykt eller till en festlig tillställning, kommer dessa byxor att vara ett pålitligt och stilfullt val.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: