0%

Vinteroverall Suit Quilted AOP

769 kr

Dyk in i en värld av värme och komfort med MINYMO’s vadderade vinteroverall, en nödvändighet för varje barn under vinterns kyliga månader. Denna vinteroverall har en unik kombination av stil, funktionalitet och komfort, gjord för att hålla ditt barn varmt och torrt i alla väder.

Egenskaper

Högeffektiv isolering: Med sin andningsförmåga på 3000g och vattentäthet testad till 1,000mm, håller denna vinteroverall ditt barn varmt och skyddat mot kyla och fukt.
Premiummaterial: Tillverkad av 100% polyester, kombinerar vinteroverallen hållbarhet med en mjuk och bekväm känsla.
Enkel skötsel: Vinteroverallen kan maskintvättas vid 40° och är lämplig för att hänga att torka, vilket garanterar enkel skötsel.

MINYMO’s vinteroverall är designad för att vara så praktisk som den är bekväm. Dess vadderade design garanterar optimal värme, medan dess andningsbara och vattentäta material ser till att ditt barn förblir torrt och bekvämt. Den passar perfekt för lek utomhus och äventyr i kylan.

Skötselråd
Tvätta vid 40° för att maximera livslängden av vinteroverallen.
Undvik blekmedel och kemtvätt för att bevara materialens kvalitet.
Låt lufttorka för bästa resultat.

Upptäck vintern med MINYMO
Utrusta ditt barn för vinteräventyr med MINYMO’s quiltade vinteroverall. Den kombinerar modern stil, överlägsen komfort och förstklassig funktionalitet, vilket gör den till det självklara valet för föräldrar som vill ha det bästa för sina barn. Låt dina små utforska, leka och njuta av vinterlandskapet med förtroende och komfort. Med MINYMO’s vinteroverall, blir varje snöflinga och kyligt vindpust en del av ett magiskt vinteräventyr.

Gör vintern till en tid av upptäckt och glädje – med säkerhet, stil och komfort som standard.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: