0%

Vinteroverall Snowsuit AOP

1 049 kr

Skydda ditt barn mot vinterns element med MINYMO’s varma flygdräkt. Den är inte bara en fantastiskt snygg utan också otroligt funktionell, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare under de kallaste månaderna. Denna vinteroverall har designats för att balansera elegans, komfort och skydd, säkerställande att ditt barn är redo för alla vinteräventyr.

Egenskaper

Hög prestanda material: Med en vattenpelare på 10,000 mm och andningsförmåga på 8,000g, garanterar vinteroverallen optimal komfort och skydd i alla väderförhållanden.
Ultimat skydd: Denna vinterdräkt är både vindtät och vattentät, idealisk för att hålla ditt barn torrt och varmt även under de mest ogynnsamma klimatförhållanden.
Hållbar konstruktion: Tillverkad av 100% polyester, erbjuder vinteroverallen hållbarhet och lång livslängd.

MINYMO’s flygdräkt är den idealiska lösningen för att hålla ditt barn varmt och bekvämt under vintermånaderna. Med sina överlägsna tekniska egenskaper och tåliga material, är denna vinteroverall perfekt anpassad för både daglig användning och mer äventyrliga aktiviteter utomhus.

Skötselråd
Maskintvätt vid 40° för enkel och effektiv rengöring.
Undvik blekmedel och kemtvätt för att bibehålla dräktens kvalitet och funktion.
Hängtorka för att behålla formen och kvaliteten på materialen.

Denna vinterdräkt är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och komfort. Ditt barn kommer att njuta av dess mjukhet och värme, medan du kan vara trygg i vetskapen om att de är skyddade mot vind, regn och snö.

Njut av vintern till fullo, utrustad med förtroende och skydd som MINYMO’s vinterdräkt erbjuder. Varje detalj, från dess andningsbara material till dess vind- och vattentäta design, har skapats med ditt barns ultimata komfort och skydd i åtanke.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: