0%

Vinteroverall Snowsuit

979 kr

Förbered ditt barn för vintersäsongens utmaningar med MINYMO’s premium vinteroverall. Denna vinteroverall är designad med barnens behov i åtanke, och är både varm och hållbar, vilket gör den perfekt för snöiga dagar och frostiga morgnar.

Egenskaper

Högkvalitativt material: Vinteroverallen är tillverkad av 100% polyester, vilket ger en långvarig hållbarhet och en bekväm känsla.
Vattentät och andningsbar: Med ett testat vattenpelartryck på 10 000 mm och en andningskapacitet på 8 000g, garanterar denna vinteroverall att ditt barn förblir torrt och bekvämt, oavsett väder. Perfekt för regniga, snöiga och blåsiga dagar.
Omsorg och underhåll: Vinteroverallen är lätt att ta hand om. Maskintvätt vid 40°, och undvik blekning, torktumling, strykning och kemtvätt för att bevara overallens kvalitet och färg.

MINYMO’s vinteroverall kombinerar stil med funktionalitet och hållbarhet. Den är konstruerad för att stå emot vinterklimatets alla utmaningar, och hålla ditt barn varmt och torrt genom snö, regn och vind. Vinteroverallens design säkerställer att ditt barn kan njuta av vinteraktiviteter utan bekymmer.

Hos MINYMO, handlar det inte bara om att tillverka en produkt. Det handlar om att skapa upplevelser. Varje vinteroverall är ett resultat av omsorgsfull planering och design för att ge ditt barn den bästa möjliga komforten under vintermånaderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: