Byxa / Jeans – Girl Stretch Slim Fit

279 kr

Klassiska jeans för tjejer med mycket stretch. Stängs med tryckknapp fram, som ser ut som en alm. byxknapp med knapphål. Tätsittande och lätt att flytta i. Byxorna har bältesband. Bakfickor med fina sömmar och framfickor med en extra liten ficka på höger sida. Finns i 2 coola färger för tjejer. Otaliga stylingalternativ. Certifierad i enlighet med STANDARD 100 av OEKO-TEX® cert. nr 2021OK0031 AITEX förtroende för textilier

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: