Balaclava Ribbad

229 kr

Stickad elefantmössa från Minymo. Elefantmössan är töjbar och har en bra passform som sluter runt ansiktet. Elefantmössan har en fin blomma fastsydd på sidan. Mössan är lite längre fram och bak vilket hjälper till att skydda nacke och hals från kyla och vind. Elefantmössan är vindtät och mjuk på insidan. Den är gjord i en stickad ullkvalitet som känns mjuk och skön mot huden.

Ribbad
97% bomull/3% elastan
Tvätta 40 °C
Ingen blekning
Får ej torktumlas
Dropptorka
Stryk ej
Kemtvätta ej

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: