28%

Strumpor – Baby rib sock w. ABS (2-pack)

109 kr 79 kr

2-pack med halkfria babystrumpor med ABS. prickar under foten. Strumpan har omvikt ribb i toppen som ser till att den stannar på foten. Slitstark kvalitet som är formad efter häl och tå för en bra passform. Förpackningen innehåller två par i samma färg. Finns i flera färger för både killar och tjejer. Mjuk tå utan sömmar eller irriterande sömmar. STANDARD 100 av OEKO-TEX® cert. Nej. 15.HTR.58706

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: