T-shirt / Shorts – 2-PCS Set AOP

199 kr

Set i två delar från Minymo. Setet är tillverkat av mjukt och töjbart tyg. Setet består av ett par enfärgade shorts med rynkor och resår i midjan. T-shirten har rund hals, ett all-over tryck och korta ärmar. Certifierad i enlighet med STANDARD 100 av OEKO-TEX® cert. nr 2276-364 DTI

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: