0%

Teddyoverall Baby

319 kr

Upptäck komfort och stil kombinerad i vår mjuka teddy overall, en perfekt följeslagare för ditt barn under de kallare månaderna. Overallen är designad för att hålla ditt barn varmt och mysigt, med ett mjukt trikåfoder och en fast huva för extra värme.

Komfort möter Funktionalitet:

Mjuk Teddy: Tillverkad i supermjuk teddy för ultimat komfort och värme.

Trikåfoder: Ett inre lager av mjuk trikå för att hålla ditt barn mysigt.

Hellång Dragkedja: Gör overallen enkel att ta på och av.

Välkommen till en värld där värme och stil går hand i hand med vår mjuka teddy overall. Denna overall är skapad för att erbjuda ditt barn oöverträffad komfort och värme under de kallare dagarna. Med en hellång dragkedja, är overallen lika praktisk som den är bekväm, vilket gör klädbyten till en bris.

Varje del av overallen, från det mjuka trikåfodret till den fasta huvan, är designad med ditt barns komfort i åtanke. Övervik på ärm och ben garanterar att värmen hålls inuti, och ger dig fridfullhet att veta att ditt barn är varmt och tryggt.

Tvätt: Enkel att rengöra med en 40 graders tvätt.

Praktisk: Hellång dragkedja gör den enkel att hantera vid klädbyten.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: