Påslakanset Bunny Spjälsäng Vit

295 kr

Slut i lager

Skapa en drömsk sovmiljö för ditt barn med vårt charmiga påslakanset med gulliga kaninmotiv. Varje del av detta set är tillverkat med stor omsorg och precision för att garantera en bekväm och rofylld sömn. Denna produkt är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell och hållbar, en perfekt kombination av stil och komfort.

Funktioner och Fördelar

Kvalitetsmaterial: Påslakansetet är tillverkat av 100% mjuk och skön Öko-Tex certifierad bomull, vilket ger en mjuk och behaglig känsla mot huden.

Vacker Design: Prydd med gulliga kaniner, lägger detta påslakanset till en touch av lekfullhet och charm till ditt barns sovrum.

Storlekar: Tillgängligt i storlekar för vagn/vagga och spjälsäng för att passa olika behov och preferenser.

Specifikationer

Material: 100% bomull

Tvätt: Kan tvättas i maskin på 60 grader för enkel underhåll och hygien.

Certifiering: Öko-Tex certifierad, fri från skadliga ämnen och säker för känslig barnhud.

Vårt påslakanset är inte bara ett praktiskt val utan också en utmärkt inredningsdetalj som kompletterar varje barnrums design. Mjukheten och komforten i materialet, kombinerat med det gulliga kaninmotivet, gör detta påslakanset till en favorit hos både barn och föräldrar.

Förvandla sömnen till en magisk upplevelse med detta underbara påslakanset. Varje element, från design till funktionalitet, är noga övervägt för att ge din lilla älskling den komfort och kvalitet de förtjänar. Gör nattningen till en lugn och njutbar stund med detta enastående påslakanset, skapat för drömmar så söta som de gulliga kaninerna som pryder det.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007990