0%

Haklapp Bib Bear Membran

39 kr

Introducerar en fin och funktionell haklapp som kommer att hålla din lilla en ren och torr under alla måltider. Med ett charmigt nalletryck på framsidan, är denna haklapp inte bara praktisk, utan också otroligt söt.

Dubbla Lager: Tillverkad med två lager tyg, erbjuder haklappen extra skydd mot spill.

Vattentätt Membran: Ett inbyggt membran emellan lagren ser till att kläderna under förblir torra.

Tryckknapp: En tryckknapp baktill gör att haklappen är lätt att knäppa på och av.

Upptäck en värld där måltider blir mindre röriga med vår mångsidiga haklapp. Haklappen är särskilt designad med ditt barns komfort och renlighet i åtanke. Det charmiga nalletrycket tillför en lekfull touch, medan de dubbla lagren och det vattentäta membranet erbjuder optimalt skydd mot spill och stänk.

Haklappen kombinerar stil, komfort och funktionalitet. Med två absorberande lager och ett effektivt membran, kan föräldrar vara säkra på att deras små kommer att vara torra och rena från början till slut av måltiden. Tryckknappen baktill garanterar att haklappen sitter säkert, samtidigt som den är enkel att ta av när det är dags för rengöring.

Stil: Haklappen med nalletrycket är lika funktionell som den är bedårande.

Skötsel: Enkel att rengöra, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Gör måltiderna enklare och mindre röriga med denna sofistikerade och praktiska haklapp. Designad för att hantera de tuffaste av fläckar samtidigt som den är skonsam mot barnets hud.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: