0%

Badcape Teddy Bear 75×75 cm

159 kr

Vår charmiga badcape med huva är inte bara en handduk, utan en upplevelse i sig. Perfekt för de små att svepa in sig i efter ett varmt bad. Dess mjuka bomullsfrotté och bedårande design med gulliga öron och nallebrodyr gör den till en favorit bland både barn och föräldrar.

Storlek: Badrocken har generösa mått på 75×75 cm, perfekt för att svepa in och värma ditt barn efter badet.

Material: Tillverkad i 100% mjuk bomullsfrotté, är den både absorberande och skonsam mot barnets känsliga hud.

Tvättråd: Badrocken håller sin kvalitet och mjukhet även efter tvätt i 60 grader.

Denna badcape med huva är speciellt designad för barnens komfort och föräldrarnas bekvämlighet. Den tjänar som en idealisk följeslagare efter badet, vid poolen eller på stranden. Badrocken absorberar effektivt vatten och håller barnet varmt och torrt. Den bedårande nallebrodyren och de gulliga öronen gör varje bad till en lekfull upplevelse.

Förvandla varje badtid till en skön och behaglig stund med vår unikt designade badcape. Denna badrock är mer än ett badtillbehör – den är en källa till värme, komfort och lekfullhet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: