Milstolpe Kort

99 kr

I lager

Fånga viktiga ögonblick under graviditet och tidiga barndomen

Med Milestone Pregnancy and Newborn Cards får du ett unikt sätt att dokumentera och föreviga de mest minnesvärda stunderna under din graviditet och ditt barns första tid. Detta set med 30 vackert illustrerade kort täcker alla stora milstolpar, från första sparken till ditt barns favoritleksak.

Skapa oförglömliga minnen med enkelhet

Dessa kort gör det enkelt för dig att fånga varje speciellt ögonblick. Skriv bara in datumet och ta en bild av dig själv eller ditt barn med kortet. På så sätt blir varje foto ett värdefullt minne som kan delas och bevaras för framtiden.

Designade för hållbarhet och miljömedvetenhet

Alla kort i detta set är tryckta på FSC-märkt papper med ekologiska färger i Belgien, vilket garanterar att din önskan att skapa minnen också är snäll mot vår planet. Välj ett miljövänligt alternativ för att dokumentera de mest betydelsefulla stunderna i ditt och ditt barns liv.

Detaljer som gör skillnad

Från ”Idag sparkade du för första gången” till ”Dina första kläder” och ”Hand- och fotavtryck”, varje kort är noggrant utformat för att erbjuda en unik plattform för att minnas och fira varje steg i ditt barns utveckling.

Perfekt gåva för blivande och nya föräldrar

Milestone Pregnancy and Newborn Cards är den perfekta gåvan för att uppmuntra blivande eller nya föräldrar att dokumentera den spännande resan genom graviditet och de första veckorna och månaderna med sitt barn. Ge bort möjligheten att skapa och bevara livslånga minnen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010949