Träpussel Pippi 30 delar

149 kr

I lager

Träpussel Pippi 30 delar – Rolig lek med Pippi, Tommy och Annika!

Upptäck Pippi, Tommy och Annika när de stökar till det ordentligt hemma i Villa Villekulla med detta underhållande träpussel! Med 30 träbitar är detta pussel perfekt för små händer och enkelt att förvara i sin egen låda när leken är över.

Lek med världens starkaste flicka

Pippi Långstrump är en tidlös favorit hos många barn. Astrid Lindgrens berättelser om Pippi fortsätter att charma och underhålla generationer av barn. I detta träpussel får barnen möjlighet att återuppleva Pippis äventyr på ett lekfullt sätt.

Rekommenderad lekålder och säkerhet

Detta träpussel rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. Observera att det innehåller små delar som utgör en kvävningsrisk, så det är inte lämpligt för barn under 36 månader.

Ge ditt barn en rolig och lärorik lekupplevelse med Träpussel Pippi 30 delar! Perfekt för att stimulera barnets fantasi och kreativitet med Pippi och hennes vänner.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011086