Stapelklossar Bamse Årstider 7 delar

249 kr

Slut i lager

Stapelklossar Bamse Årstider 7 delar – Rolig och lärorik lek med Bamse!

Upptäck världen med Bamse och vännerna genom att stapla klossar! Denna set med sju kartongklossar bjuder in till en lekfull upptäcktsresa genom de fyra årstiderna med Bamse och vännerna. Med fyra olika bilder på varje sida av klossarna, får barnen utforska och lära sig om årstiderna på ett roligt och interaktivt sätt.

Lär dig om storlek och förhållanden

Genom att stapla eller lägga klossarna i varandra, får barnen en känsla för storlekar och förhållanden – stor, liten och mittemellan. På toppen av varje kloss finns detaljerade bilder av olika Bamsekaraktärer som lägger till en extra dimension av lekfullhet och igenkänning.

Praktisk förvaring och lek

När leken tar paus kan klossarna enkelt förvaras i varandra, vilket gör dem praktiska att hålla ordning på. Tornet av staplade klossar når en imponerande höjd på 64 cm, vilket gör det till en imponerande syn när det är färdigbyggt.

Lekålder och material

Rekommenderad lekålder för detta set är från 18 månader och uppåt. Klossarna är tillverkade av hållbar kartong, vilket gör dem både miljövänliga och säkra för barn att leka med.

Ge ditt barn en rolig och lärorik lekupplevelse med Stapelklossar Bamse Årstider 7 delar! Perfekt för att stimulera barnets fantasi, kreativitet och motoriska färdigheter samtidigt som de utforskar Bamse och årstiderna.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011083