Ryggsäck Hello Kitty

249 kr

I lager

Rosa ryggsäck från Hello Kitty and Friends – perfekt för små äventyrare!

Utforska världen med stil och komfort med den rosa ryggsäcken från Hello Kitty and Friends! Denna barnväska är idealisk för alla små äventyrare och passar perfekt för en mängd olika tillfällen, från dagisutflykter till övernattningar hos mormor och morfar.

Funktionell design för barn

Den rosa ryggsäcken är utrustad med ett stort huvudfack, ett praktiskt ytterfack och en sidoficka för att organisera barnets saker på ett enkelt sätt. Med bröstremmen kan ryggsäcken hållas på plats även under de mest livliga lekarna, och det robusta bärhandtaget gör det möjligt för en vuxen att hjälpa till att bära ryggsäcken när det behövs.

Hello Kitty – en ikon för alla åldrar

Förvandla varje äventyr till en rolig upplevelse med Hello Kitty och hennes vänner! Sedan hennes födelse i London 1974 har Hello Kitty blivit en global ikon som berör kvinnor i alla åldrar och bakgrunder. Med sin tidlösa charm och universella appell är Hello Kitty en inspirationskälla för konstnärer och designers över hela världen.

Lämplig från 3 år och uppåt

Denna rosa ryggsäck är lämplig för barn från 3 år och uppåt, vilket gör den till en perfekt present för små äventyrare som är redo att utforska världen med sin favoritkaraktär, Hello Kitty!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011066