Pussel Bluey Knoppar 12 delar

199 kr

I lager

Pussel Bluey med Knoppar 12 delar – Rolig lek med Bluey och hennes vänner!

Låt ditt barn upptäcka glädjen i pusslande med detta charmiga träpussel från Blueys värld! Med greppbara knoppar på varje bit och lekfulla illustrationer av Bluey, hennes vänner och familj blir detta pussel ett populärt val för de små som älskar Bluey.

Rolig och pedagogisk lek

Pusslet är utformat med knoppar på varje bit för att underlätta för de lite mindre barnen att greppa och placera bitarna på plats. Genom att pussla med Bluey och hennes vänner kan barnet utveckla sin finmotorik, problemlösningsförmåga och koncentration på ett roligt sätt.

Lekålder och material

Med en rekommenderad lekålder från 2 år är detta pussel lämpligt för de yngre barnen. Tillverkat av trä är det både hållbart och säkert för barn att leka med.

Låt ditt barn fördjupa sig i pusslandets värld med Pussel Bluey med Knoppar 12 delar! Ett perfekt sätt att stimulera barnets utveckling samtidigt som de har kul med sina favoritkaraktärer från Blueys värld.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011080