Magneter Bluey Bokstäver Figurer 70 delar

199 kr

I lager

Magnetbokstäver Bluey 70 delar – Lär dig med Bluey!

Ge ditt barn en rolig inlärningsupplevelse med dessa magnetbokstäver från Blueys värld! Med en lekfull mix av färger och Bluey och hennes vänner på varje bokstav blir magnetleken både pedagogisk och underhållande.

Inlärning och lek med bokstäver

Setet innehåller 53 bokstäver från det nordiska och tyska alfabetet samt 17 figurer. Genom att leka med bokstäverna och bygga ihop namn och ord, kan barnet lära sig känna igen bokstävernas former, öva på uttal och stavning på ett interaktivt och roligt sätt.

Lekålder och material

Dessa magnetbokstäver är lämpliga för barn från 3 år och uppåt. Tillverkade av trä är de både hållbara och säkra för barn att använda.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk.

Låt ditt barn utforska språket och lärandet på ett lekfullt sätt med Magnetbokstäver Bluey 70 delar! En perfekt lärandeaccessoar för alla små Bluey-fans.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011078