Leksaksservis Bluey 10 delar

249 kr

I lager

Leksaksservis Blue 10 delar – Tebjudning med Bluey och vännerna!

Duka upp till en fantasifull tebjudning med Bluey och hennes vänner med denna charmiga leksaksservis! Varje del i setet är dekorerad med illustrationer av de populära karaktärerna från Bluey, vilket gör tebjudningen extra rolig och färgglad.

Rolig och fantasifull rollek

Setet innehåller en kanna med lock, 4 koppar och 4 fat, perfekt för att låta barnens fantasi flöda under tebjudningen. Genom att låta barnen bestämma vad de vill servera och vem de vill bjuda in till tebjudningen inspireras de till kreativ och fantasifull lek med Bluey och vännerna.

Lekålder och storlek

Rekommenderad lekålder för detta set är från 3 år och uppåt. Setet har en storlek på 50 mm, vilket gör det lämpligt för små händer att hantera och leka med.

Viktiga säkerhetsanvisningar

– Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader på grund av små delar och kvävningsrisk.

Låt ditt barn fördjupa sig i fantasifulla tebjudningar med Leksaksservis Blue 10 delar! Ett perfekt sätt att stimulera barnens kreativitet och sociala interaktion samtidigt som de har kul med sina favoritkaraktärer från Blueys värld.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0011082